Η Εταιρεία μας

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Giakoumelos.gr δημιουργήθηκε από τον Απόστολο Γιακουμέλο πτυχιούχο οπτικό-οπτομέτρη, με σκοπό να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο της οπτικής επιστήμης αλλά και τις καλύτερες επιλογές τόσο σε γυαλιά ηλίου και οράσεως, όσο και στην εφαρμογή των κατάλληλων φακών επαφής, ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη.

Σας παρέχουμε τη δυνατότητα απόκτησης των πολύτιμων γυαλιών σας την επόμενη ημέρα της παραγγελίας σας με courier στον χώρο που θα επιλέξετε.


Σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε ένα από τα τρία φυσικά καταστήματά μας για να κάνετε τον οπτομετρικό σας έλεγχο και να δοκιμάσετε όλες τις επώνυμες φίρμες γυαλιών ηλίου και σκελετών οράσεως. Μέχρι να ετοιμαστούν τα γυαλιά που θα επιλέξετε, μπορείτε να διαλέξετε ένα ακόμα ζευγάρι γυαλιών δώρο από εμάς και να πιείτε το διάσημο πλέον espresso μας!

Και επειδή τα γυαλιά ηλίου δεν είναι μόνο ζήτημα μόδας και στυλ αλλά κυρίως προστασίας της υγείας μας καθώς ζούμε σε μια χώρα με ηλιοφάνεια όλες τις εποχές του χρόνου, φροντίζουμε ώστε οι συλλογές μας να καλύπτουν όλα τα βαλάντια, με σούπερ προσφορές και εκπτώσεις στα αυθεντικά και ποιοτικά προϊόντα μας!